Pages

Subscribe:

Labels

26 August 2013

Tot ce vrei, poti sa ai...

"Orice"! Acesta ar trebui sa fie cuvantul de ordine, dar doar atunci cand trebuie, sau atunci cand merita. Dar in realitate este un cuvant mult prea des uzitat in situatii banale, iar sensul lui a devenit uneori iluzoriu si chiar pare sa faca parte dintr o lume utopica. Iar cand e cu adevarat important nimeni nu pare sa se mai increada in "orice". 
Alege ti omul de langa tine in asa fel incat acest "orice" sa aiba sensul propriu, sa nu se piarda in multimea de cuvinte fara rost pe care le spunem uneori. Si lasa l sa iti arate cat de departe poate merge acest cuvant si cati munti o sa miste. Nu sunt multi oameni care au curajul si puterea sa mearga pana la capatul lumii sau pana la capatul gandurilor tale, dar sunt singurii care ar face orice sa isi demonstreze lor ca pot, sa iti demonstreze tie ca meriti, sa schimbe catusi de putin viitorul si lumea placida in care traim. 
Chiar daca pare intangibil la prima vedere, chiar daca nu exista nici macar o dovada emipirca, acorda ti macar o data in viata sansa de a alege "riscant" si crede in aceast "orice" cand ti l promit...take a leap of faith!

<>br

0 comments:

Post a Comment